Cart New Account Login

HomeAbout usProductsSupportForumsBlogCustomer Service


Please accept the use of cookies on our site

At PEmicro we use web browser cookies in order to provide you with an enhanced experience and in order to be able to do things like shopping cart processing and identify you when you login to our website.

Click here to accept



search inside this forum
search inside all forums
ML Rev A. Does not communicate with Kinetic MKE02Z device
Naji N. Feb 26, 2017 at 10:55 AM (10:55 hours)
Staff: Kevin M.

  • Hi,

    I see the SWD_CLK and SWD_DIO pins toggling when I attempt to program the the device but it keeps saying that the device is secure. I do have a 10k pull-up resistor on the Reset_b pin and I see it toggling every 23us (must be internal Watchdog since device is blank). The device is fresh from the box.
    Vdd is 4.5V.

    I updated the drivers per "tom_thompson" solution but still no improvement.
    https://community.nxp.com/thread/300703

    Does the Rev A ML support the KE02Z?

    What do I need to be able to program the MKE02Z16VLC2 device?

    Thank you




    Comments

  • Naji,

    Are you using eclipse? or progacmp? Is this a multilink arm rev a or ml-12?

  • Hi,

    I am using CodeWarrior 10.7.
    I poked around and discovered that the processor was being starved for current. Once I let it draw more power, it responded to the Multilink.

    I am up and running now.

    Thank you.

Add comment


   Want to comment? Please login or create a new PEMicro account.







© 2018 P&E Microcomputer Systems Inc.
Website Terms of Use and Sales Agreement