Cart New Account Login

HomeAbout usProductsSupportForumsBlogCustomer Service


Please accept the use of cookies on our site

At PEmicro we use web browser cookies in order to provide you with an enhanced experience and in order to be able to do things like shopping cart processing and identify you when you login to our website.

Click here to accept



search inside this forum
search inside all forums
Multilink Universal does not recognize the microcontroller MC9S08GT60A
Eduardo C. Jul 11, 2016 at 01:08 PM (13:08 hours)
Staff: Takao Y.

  • Good afternoon , I'm from Brazil , always used the universal multilink to record MC9S08GT60A microcontroller , but 1 month ago my recorder just burning , so my company bought a new one when the new arrived did all the installation drivers again, but not now recognizes the MC9S08GT60A microcontroller , I use V6.3 hiwave softaware to write the microcontroller . Thank you very much in advance




    Comments

  • Greetings,

    You need to update your Codewarrior for it to work with the newer multilink interfaces. Here is the FAQ about what you need to do. Download the patch and read the README.TXT to patch up your software.

    http://www.pemicro.com/faqs/faq_view.cfm?id=211&menu_id=faqs


    Takao Yamada

  • Good afternoon Takao Yamada , applied precedimento mentioned above and it worked perfectly , thank you!

Add comment


   Want to comment? Please login or create a new PEMicro account.







© 2018 P&E Microcomputer Systems Inc.
Website Terms of Use and Sales Agreement