Cart New Account Login

HomeAbout usProductsSupportForumsBlogCustomer Service


Please accept the use of cookies on our site

At PEmicro we use web browser cookies in order to provide you with an enhanced experience and in order to be able to do things like shopping cart processing and identify you when you login to our website.

Click here to accept



search inside this forum
search inside all forums
Debugger can not connect PE device
di k. Feb 26, 2016 at 04:32 AM (04:32 hours)
Staff: Kevin M.

  • Error: Connect Failed.
    Can't connect. The Debugger can not connect to the PE device(ARM GDI Protocol Adapter)
    Error: Connect Failed.

    I'm running on Windows 10 64bit. CW10.6. Multilink Universal Ver.C.

    The number of Multilink is read out"Rev C (PEM8AFD84)"




    Comments

  • GDI: Mtwks Callback(MTWKS_CB_PROJECTACCESS, Section : STARTUP, Entry : USE_SWD, Value : 1, R) => DI_OK
    GDI: Mtwks Callback(MTWKS_CB_PROJECTACCESS, Section : STARTUP, Entry : TraceLink_MaxBufferSize, Value : 1, R) => DI_OK
    GDI: Mtwks Callback(MTWKS_CB_PROJECTACCESS, Section : STARTUP, Entry : CPUTARGETTYPENAME, Value : , R) => DI_ERR_NONFATAL
    INF: P&E Interface detected - Flash Version 9.40

    ERR: Can not enter background mode__.

    INF: Unable to initialize PEDebug.
    GDI: => DI_ERR_NONFATAL
    GDI: The Debugger can not connect to the P&E device
    GDI: DiGdiClose()
    GDI: => DI_OK

  • Multilink Universal Ver.C.
    can work good.

  • Di is this issue resolved?

Add comment


   Want to comment? Please login or create a new PEMicro account.







© 2018 P&E Microcomputer Systems Inc.
Website Terms of Use and Sales Agreement