Cart New Account Login

HomeAbout usProductsSupportForumsBlogCustomer Service


Please accept the use of cookies on our site

At PEmicro we use web browser cookies in order to provide you with an enhanced experience and in order to be able to do things like shopping cart processing and identify you when you login to our website.

Click here to accept



search inside this forum
search inside all forums
After the update today (24-10-2015) the eclipse plugin disconnect when reach the lowpower command.
Cassio P. Oct 24, 2015 at 04:59 PM (16:59 hours)
Staff: Gerardo R.

  • After the update today (24-10-2015) the eclipse plugin disconnect when reach the lowpower command.
    Was worling right until I updated the PE micro eclipse plugin today!




    Comments

  • Greetings,

    Which software and chip architecture are you working on so I can get the correct person to help you with this problem.


    Takao Yamada

    • Im using  Freescale KDS 3.0. Microcontroller  K64FN1M0M12.

      I get a backup from KDS before the update and is working fine now with version GNU ARM PEMicro Interface Debugging Support   2.0.8.201504092111

      Regards

      • Do you have an example project that replicates this issue? My email is gerardo.ravago@pemicro.com. I'd like to take a closer look at this.

        • Is just to try to put the K64 in LLS mode.
          We are using KDSK + MQX

          Configure LLS mode in Processor Expert to Low leakage stop mode

          Will generate the config:
          const power_manager_user_config_t pwrMan1_InitConfig1 = {
          .mode = kPowerManagerLls,
          .sleepOnExitValue = false,
          .lowPowerWakeUpOnInterruptValue = kSmcLpwuiEnabled,
          .powerOnResetDetectionValue = kSmcPorDisabled,
          };


          Than in the main code call to enter em LLS stop mode:
          POWER_SYS_SetMode(1U, kPowerManagerPolicyAgreement );


          when this line is called the debugger disconect.
          Wtih version 2.0.8 not disconnect and when the processor wakeup continue debugging.

          regards,

          • I have sent you an old version of the plugin to work with while we further investigate this problem.

  • Thank you,

    but like I said on

    "
    Comment #2.1 Cassio P. - October 26, 2015 - 11:59 AM (11:59 hours)

    I get a backup from KDS before the update and is working fine now with version GNU ARM PEMicro Interface Debugging Support 2.0.8.201504092111
    "

    I already did the downgrade with a backup that I have.

    regards,

    Cassio

Add comment


   Want to comment? Please login or create a new PEMicro account.







© 2018 P&E Microcomputer Systems Inc.
Website Terms of Use and Sales Agreement