Cart New Account Login

HomeAbout usProductsSupportForumsBlogCustomer Service


Please accept the use of cookies on our site

At PEmicro we use web browser cookies in order to provide you with an enhanced experience and in order to be able to do things like shopping cart processing and identify you when you login to our website.

Click here to accept



search inside this forum
search inside all forums
Cyclone Max flash programming_Error$00000007
Srinivas T. Apr 6, 2015 at 02:17 AM (02:17 hours)
Staff: Takao Y.

  • Have been using a Cyclone Max since the past 2 Years.  Today it is reporting that the programmer is giving an ERROR 07 which means $0007: Error entering debug modeThis is happening on all boards.
    We are able to transfer SAP file from PC to Cyclone_max.We are using ribbon cable fomr cyclone_Max to ECU.This error07 occurs even with only one SAP file in cyclone max.
    can i get any solution?




    Comments

  • Greetings,

    Did you try the PROG software found within the cyclone max software package? Find the PROG for your device and try using it with your cyclone max. This is to help debug the issue and see if this is a standalone issue or possibly a hardware problem.

    Have you made any changes to hardware or software recently that may clue us into figuring out this issue? Something that worked for 2 years should not fail for no reason.


    Takao Yamada

  • Greetings,
    Hi Takao,
    We have debugged the cable which is actaully for communication between Cyclone and ECU.
    We found some issue and cleared it.It is working fine now.
    Thanks for the support

Add comment


   Want to comment? Please login or create a new PEMicro account.







© 2018 P&E Microcomputer Systems Inc.
Website Terms of Use and Sales Agreement