Cart New Account Login

HomeAbout usProductsSupportForumsBlogCustomer Service

search inside this forum
search inside all forums
Blue Led indicator blinking with Multilink FX
Lacouture P. Mar 17, 2020 at 07:17 AM (07:17 hours)
Staff: Johnny N.

  • Hello, 

    I have a PE Multilink FX that I had already used it and it worked well.
    Today, I have difficulties to use the debugger, I have the blue ligth Indicator (power indicator) that is blinking when I connect the USB cable to my PC (no board connected).

    If I connect PE to my board, the led yellow is ligth and the blue is blinking, if I try to program my board, I have a timout error.

    1) Do you know why the blue ligth is blinking whereas it should be ligthed if it is powered?
    2) Is it broken and How can resolve it.

    It is the first time that I have this problem, I have no possibilities to buy a new one.

    Thank you regards,
    Patrice




    Comments

    • Lacouture,

      Please download our Multilink Universal FX Firmware Updater utility. Attempt to talk to the Multilink with the utility and perform a firmware update.

      https://www.pemicro.com/downloads/download_file.cfm?download_id=346

      -Johnny
      PEMicro Support

      • It looks like you submitted this topic twice and is already being helped by my colleague in the other thread. I will close this one. Let us know in the other topic if you have further question!

Add comment


   Want to comment? Please login or create a new PEmicro account.







© 2020 P&E Microcomputer Systems Inc.
Website Terms of Use and Sales Agreement