Cart New Account Login

HomeAbout usProductsSupportForumsBlogCustomer Service


Please accept the use of cookies on our site

At PEmicro we use web browser cookies in order to provide you with an enhanced experience and in order to be able to do things like shopping cart processing and identify you when you login to our website.

Click here to accept



search inside this forum
search inside all forums
CYCLONE FX No Display
Mark R. Mar 22, 2016 at 10:51 AM (10:51 hours)
Staff: Huajun L.

  • We have been using or CYCLONE FX for about a week now and really enjoy the increase of speed, both uploading and downloading an image. How now when we try to power it up the Cyclone, all we hear is a relay click inside but the display is dead. And non of the LED light up. And we are not able to communicate with it via them image manager anymore.




    Comments

    • Mark,

      I'll get you another working unit asap.

      I just need to figure out if you have a defective unit or the issue is repeatable.
      Did the Cyclone FX suddenly became unresponsive? Or were you updating firmware and/or sap images to it?

      -Johnny

  • The Cyclone FX just suddenly became unresponsive. We only uploaded all SAP images just once.

    • Mark,

      Do you have the PE invoice #?

      -Johnny

  • Hi Mark,

    How is the new Cyclone Universal FX working out for you?

    Regards,
    Johnny
    P&E

  • Word on the floor is it works great. Thank you for your rapid support, for it is greatly appreciated.

    Regards, Mark

Add comment


   Want to comment? Please login or create a new PEMicro account.







© 2018 P&E Microcomputer Systems Inc.
Website Terms of Use and Sales Agreement